Pagina-afbeelding met de tekst: Godelieve ten Kortenaar. Verlies, verandering, zingeving
Home > Nieuws

Nieuws

Gewijzigde tarieven m.i.v. 1 januari 2019

Hieronder vind je de gewijzigde tarieven voor persoonlijke begeleiding.

Als deze wijziging jouw financiële draagkracht te boven gaat tijdens een nu reeds lopend traject, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Het is raadzaam vooraf bij je zorgverzekeraar na te vragen of je voor vergoeding in aanmerking komt. Dit is bij de meeste zorgverzekeraars het geval als je aanvullend verzekerd bent. De begeleiding valt onder de alternatieve vergoedingen.
Je kunt ook kijken op de site van de NFG ( Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Daar vind je een overzicht van de verschillende zorgverzekeraars.

Voor cliënten die mijn begeleiding via werkgever aangeboden krijgen of als ondernemer als bedrijfskosten op kunnen geven, gelden andere tarieven.

 

Individueel consult   (75 min)  €85,00 (incl. btw)

Relatiebegeleiding     (90 min)  €102,00 (incl. btw)  Wordt niet meer vergoed!

Huisbezoek (max 10 km, 75 min) €95,00(incl. btw, excl.reiskosten €0,20per km)

Eenmalige sessie interactieve zelfresonantie :1 tot 2 uur (voorheen opstelling van het verlangen) € 70,00 (incl. btw) per uur

Eerste kennismakingsgesprek is kosteloos.

Voor vragen hieromtrent kun je contact met mij opnemen. 

Bij speciale omstandigheden is het soms mogelijk een regeling te treffen omtrent de kosten.

Waalre, 12 september 2018

 

Integratie groepsopstellingen

In het nieuwe seizoen hebben Ineke Jonker en ik er voor gekozen de groepsopstellingen voortaan te integreren in de 4-daagse workshop 'Op zoek naar betekenis'. Voor meer informatie kun je terecht onder de knop 'workshops'.
Daarnaast blijft het uiteraard mogelijk voor een individuele sessie voor interactieve zelfresonantie (voorheen opstellen van het verlangen) met een van ons contact op te nemen.

Positieve Gezondheid

Aan het begin van de zomer hebben Ineke Jonker en ik met succes de basismodule 'Werken met positieve gezondheid' afgerond bij het Institute for Positive Health.
Bij positieve gezondheid gaat het over een nieuw concept: gezondheid als het vermogen je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.
Een concept dat naadloos aansluit bij ons beider werkwijze, waarin we het werk met interactieve zelfresonantie ofwel opstellingen van verlangen en betekenisgeving een belangrijke plaats toe kennen.

"In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Daarom wordt mensen gevraagd wat zij zélf het liefst willen veranderen. Je spreekt daarmee hun bron van veerkracht aan." Bron www.IPH.nl

Nieuwe 4-daagse workshop 'Op zoek naar betekenis' in 2019

Kijk voor meer nformatie onder de knop 'workshops'

 

Privacyverklaring

Voor meer informatie klik op de knop tarieven en voorwaarden

 

LET OP!

Het bezoekadres is sinds 2014 niet meer Rossinilaan 20, maar Molenstraat 5! Helaas blijft het oude adres ook op het internet verschijnen. Dat leidt soms tot vergissingen.

Laatste wijziging: 2018/09/12
© Godelieve ten Kortenaar
Boven Terug